Trenažér eliptický REBEL Active RBA-1012


Momentálně nedostupné
 
 
EAN: 5901890098175
Kód: EMT06440753
 
Poštovné při platbě předem: od 50 Kč (do SR: 3.9 €)
Poštovné na dobírku: od 79 Kč (do SR: 5.5 €)
 
 
 

Přemýšlíte, jaký eliptický trenažér si domů pořídit, abyste si zlepšili kondici a shodili nějaké kalorie? Bez ohledu na to, zda jste začátečník nebo zkušený fitness nadšenec - model RBA-1012 z řady Rebel Active vybavený pokročilými funkcemi vám poskytne solidní, efektivní a uspokojivou dávku tréninku.

Kontrolujte svůj pokrok!
Umožní vám sledovat a analyzovat klíčové tréninkové parametry, jako je čas, rychlost, ujetá vzdálenost a množství spálených kalorií. Navíc v rukojeti najdete snímače srdečního tepu, které vám umožní neustále sledovat vaši srdeční frekvenci a pomáhají vám udržovat optimální úroveň intenzity tréninku. Všechny parametry si můžete průběžně kontrolovat na přehledném LCD displeji.Držák na telefonMagnetický eliptický trenažér Rebel Active má také speciální držák na telefon popř. tablet, který vám umožňuje používat tréninkové aplikace, sledovat filmy nebo poslouchat hudbu při cvičení.

Komfort a bezpečnost
Eliptický trenažér pro domácí cvičení by měl být přizpůsoben fyzickým parametrům členů domácnosti, aby byl zajištěn maximální komfort při tréninku. S ohledem na to má RBA-1012 pevnou konstrukci a nastavitelné vyrovnávací nožky zaručují stabilitu zařízení i na nerovném povrchu

Přepravní kolečka
Pravidelné cvičení na eliptický trenažér Rebel Active usnadní spotřebu kalorií a zlepší vzhled vaší postavy. Díky manuálnímu nastavení odporu v 8 úrovních umožňuje domácí eliptický trenažér RBA-1012 jemný úvod do tréninku, takže je ideální pro lidi, kteří teprve začínají své dobrodružství s aktivitou. Efektivitu cviků zvyšuje i použití 6kg setrvačníku.

Trénujte, jak chcete
Rádi cvičíte při sledování oblíbeného televizního seriálu, ale to znamená změnit místo eliptického trenažéru doma? Zařízení RBA-1012 z řady Rebel Active je vybaveno transportními kolečky, která výrazně usnadňují jeho přesun z jedné místnosti do druhé, a to jak před, tak po tréninku.

- LCD displej
- Transportní kolečka
- Senzory srdečního tepu
- Vyrovnávací nožky

Technické parametry:

- Nastavení odporu: manuální, 8 úrovní
- Rozměry: 129 x 62 x 155 cm
- Brzda: magnetická
- Typ ložiska: kuličkové
- Max. výška uživatele: 190 cm
- Max. hmotnost uživatele: 110 kg
- Velikost displeje: 128 x 59 mm
- displeje: 2x baterie AAA
- Základny nohou: nastavitelné
- Šířka mezi základnami: 62 cm
- Délka kroku: 34 .5 cm
- Umístění setrvačníku: zadní
- Hmotnost setrvačníku: 6 kg
- Naměřené hodnoty: tepová frekvence , čas , rychlost, vzdálenost, ODO, kalorie
- Třída zařízení: H
- Držák telefonu/tabletu

Fotogalerie
Trenažér eliptický REBEL Active RBA-1012 Trenažér eliptický REBEL Active RBA-1012
 
Trenažér eliptický REBEL Active RBA-1012
 
Trenažér eliptický REBEL Active RBA-1012
 
Trenažér eliptický REBEL Active RBA-1012
 
 
Napište nám svůj dotaz
 

Upozornění: Vyplněný text ve formuláři bude zveřejněn na této stránce (kromě e-mailu). Nepište tedy prosím do textu své osobní údaje. Pokud nám chcete napsat soukromou zprávu, napište nám prosím e-mail.