Stavebnice náramkových hodinek s procesorem ATMega328p, 24 LED diod. (K1200)



Stavebnice Velleman náramkové hodinky K1200, kompatibilní se systémem Arduino, 24 jantarově zbarvenými LED diodami, Vlastnosti Základ Arduino 24 jantarově zbarvených LED, které jsou dostatečně jasn, aby byly vidět v denním světle Jedno multifunkční tlačítko přiložen černý pásek naprogramovaná hra a zobrazení času Snadné programování (pomocí K1201 nebo modulu USB na UART) Arduino knihovna k dispozici open-source Specifikace CPU: ATMega328p RTC: PCF8523TS Spotřeba v klidovém stavu: 2 µA Baterie: CR2032 (nepřiložena) Životnost baterie: 2 roky (normální použití) Průměr: 35 mm Šířka pásku: 18 mm Materiál pásku: umělá černá textilie Zavírání pásku: ocelová přezka Výška: 9.6 mm Hodinky mají stylový pásek z černé textilie s přezkou stříbrné barvy. Ciferník má průměr 35 mm a výšku 9,6 mm. Není za čase, abyste si vyrobili vlastní hodinky? Tyto hodinkyvypadají skvěle, sedí na jakékoliv zápěstí a jsou kompatibilní se systémem Arduino. Jsou vybaveny 24 jantarově zbarvenými LED diodami, které jsou dostatečně jasné, aby byly viditelné i za denního světla! Nejsložitější SMD součástky jsou již připájeny, ale zbytek sestavení je zábava, která čeká jen na vás. Hodinky jsou postavené na základu Arduino a je v nich naprogramovaná návyková hra a pochopitelně také ukazují čas. Tyto funkce se spouští stiskem jediného multifunkčního tlačítka a jsou zobrazeny pomocí LED. Hodinky můžete snadno přeprogramovat podle svých představ pomocí programovače K1201 nebo modulu USB na UART. Nebojte se, že by bylo programování příliš složité, protože svůj kód můžete postavit na open-source Arduino knihovně. Nebojte se experimentovat s různými způsoby zobrazení času a vymyslete vlastní hry! Pokud se nestanete příliš závislými na hře, baterie by měla vydržet nejméně 2 roky. Ale pamatujte, když se bavíte, čas letí! Číst dál ...

Momentálně nedostupné
 
 
EAN: 5410329730741
Kód: EMGM766-462
 
Poštovné při platbě předem: od 50 Kč (do SR: 3.9 €)
Poštovné na dobírku: od 79 Kč (do SR: 5.5 €)
 
 
 

Stavebnice Velleman náramkové hodinky K1200, kompatibilní se systémem Arduino, 24 jantarově zbarvenými LED diodami, Vlastnosti Základ Arduino 24 jantarově zbarvených LED, které jsou dostatečně jasn, aby byly vidět v denním světle Jedno multifunkční tlačítko přiložen černý pásek naprogramovaná hra a zobrazení času Snadné programování (pomocí K1201 nebo modulu USB na UART) Arduino knihovna k dispozici open-source Specifikace CPU: ATMega328p RTC: PCF8523TS Spotřeba v klidovém stavu: 2 µA Baterie: CR2032 (nepřiložena) Životnost baterie: 2 roky (normální použití) Průměr: 35 mm Šířka pásku: 18 mm Materiál pásku: umělá černá textilie Zavírání pásku: ocelová přezka Výška: 9.6 mm Hodinky mají stylový pásek z černé textilie s přezkou stříbrné barvy.
Ciferník má průměr 35 mm a výšku 9,6 mm.
Není za čase, abyste si vyrobili vlastní hodinky? Tyto hodinkyvypadají skvěle, sedí na jakékoliv zápěstí a jsou kompatibilní se systémem Arduino.
Jsou vybaveny 24 jantarově zbarvenými LED diodami, které jsou dostatečně jasné, aby byly viditelné i za denního světla! Nejsložitější SMD součástky jsou již připájeny, ale zbytek sestavení je zábava, která čeká jen na vás.
Hodinky jsou postavené na základu Arduino a je v nich naprogramovaná návyková hra a pochopitelně také ukazují čas.
Tyto funkce se spouští stiskem jediného multifunkčního tlačítka a jsou zobrazeny pomocí LED.
Hodinky můžete snadno přeprogramovat podle svých představ pomocí programovače K1201 nebo modulu USB na UART.
Nebojte se, že by bylo programování příliš složité, protože svůj kód můžete postavit na open-source Arduino knihovně.
Nebojte se experimentovat s různými způsoby zobrazení času a vymyslete vlastní hry! Pokud se nestanete příliš závislými na hře, baterie by měla vydržet nejméně 2 roky.
Ale pamatujte, když se bavíte, čas letí!


Fotogalerie
Stavebnice náramkových hodinek s procesorem ATMega328p, 24 LED diod. (K1200) Stavebnice Velleman náramkové hodinky K1200 (K1200)
 
Stavebnice Velleman náramkové hodinky K1200 (K1200)
 
Stavebnice Velleman náramkové hodinky K1200 (K1200)
 
 
Napište nám svůj dotaz
 

Upozornění: Vyplněný text ve formuláři bude zveřejněn na této stránce (kromě e-mailu). Nepište tedy prosím do textu své osobní údaje. Pokud nám chcete napsat soukromou zprávu, napište nám prosím e-mail.