Sada inbus šroubováků s L rukojetí 8 dílů (Proxxon 22650)



Dřík šroubováku FLEX-DOT je vyroben z chrom-křemík-manganmolybdenové oceli s matných chromem a jeho velikost je zřetelně označena laserem. Přesně opracované černěné čepele šroubováků zabraňují sklouzávání při použití nástroje. Ergonomická a asymetrická rukojeť nezpůsobuje otlaky a bolest při dlouhodobější práci. Rukojeť má výbornou přilnavost při rychlém šroubování a umožňuje vysoké krouticí momenty a přítlačnou sílu. Je potažena speciální pryží odolnou proti olejům a kyselinám. I při dlouhodobém šroubování Vás nebolí ruka. Šroubovák je vhodný pro horizontální i vertikální použití. Dlouhá strana dříku je zakončena šestihrannou Inbus kuličkou a krátká strana se standardním inbus klíčem stejné velikosti. Šroubovák lze zavěsit díky otvoru v zadní části rukojeti. Všechny šroubováky jsou umístěny v kovovém držáku, který lze zavěsit na stěnu. Sada obsahuje 8ks Inbus šroubováků s L - rukojetí velikosti HX 2 - 2,5 - 3 - 4 - 5 - 6 - 8 - 10. Číst dál ...

1 494 Kč (59 €) vč. DPH
Momentálně nedostupné
 
 
EAN: 4006274226500
Kód: EMGM733-289
 
Poštovné při platbě předem: od 50 Kč (do SR: 3.9 €)
Poštovné na dobírku: od 79 Kč (do SR: 5.5 €)
 
 
 

Dřík šroubováku FLEX-DOT je vyroben z chrom-křemík-manganmolybdenové oceli s matných chromem a jeho velikost je zřetelně označena laserem.
Přesně opracované černěné čepele šroubováků zabraňují sklouzávání při použití nástroje.
Ergonomická a asymetrická rukojeť nezpůsobuje otlaky a bolest při dlouhodobější práci.
Rukojeť má výbornou přilnavost při rychlém šroubování a umožňuje vysoké krouticí momenty a přítlačnou sílu.
Je potažena speciální pryží odolnou proti olejům a kyselinám.
I při dlouhodobém šroubování Vás nebolí ruka.
Šroubovák je vhodný pro horizontální i vertikální použití.Dlouhá strana dříku je zakončena šestihrannou Inbus kuličkou a krátká strana se standardním inbus klíčem stejné velikosti.
Šroubovák lze zavěsit díky otvoru v zadní části rukojeti.
Všechny šroubováky jsou umístěny v kovovém držáku, který lze zavěsit na stěnu.Sada obsahuje 8ks Inbus šroubováků s L - rukojetí velikosti HX 2 - 2,5 - 3 - 4 - 5 - 6 - 8 - 10.

 
Napište nám svůj dotaz
 

Upozornění: Vyplněný text ve formuláři bude zveřejněn na této stránce (kromě e-mailu). Nepište tedy prosím do textu své osobní údaje. Pokud nám chcete napsat soukromou zprávu, napište nám prosím e-mail.