Návlek z recyklovaných vláken VILEDA Ultramax Care 173491


241 Kč (9.6 €) vč. DPH
ks
Rychlý nákup
 
Externí sklad 7 ks
Expedujeme do: 5 - 7 dnů
 
EAN: 4023103242555
Kód: EMT06440267
 
Poštovné při platbě předem: od 50 Kč (do SR: 3.9 €)
Poštovné na dobírku: od 79 Kč (do SR: 5.5 €)
 
 
 

Vyměnitelný náhradní mycí návlek na mop Vileda Ultramax je určen zejména pro čištění delikátních podlah. Jeho jedinečné složení zanechá při čištění na vašich podlahách méně vody. Podlahy tak rychleji schnou a zároveň je zajištěno, že nedojde k poškození dřevěných podlah, jako jsou parkety, laminát nebo jiné běžné netěsnící dřevěné podlahy.

- Při péči o vaši podlahu a jemné povrchy je tento náhradní návlek šetrný k životnímu prostředí. Je navržen s důrazem na udržitelnost a potřeby vaší podlahy, jelikož ve složení je z části použito i 100% recyklované mikrovlákno.
- Fialová vlákna náhradního mycího návleku Vileda Ultramax Care čistí nečistoty a zachytávají i vlasy, zatímco bílá vlákna a vysoce kvalitní 100% recyklovaná mikrovlákna vaše podlahy rychle vysuší a zanechají je lesklé.
- Díky 4 připínacím cvočkům lze náhradní návlek jednoduše rychle vyměnit. Perte jej v pračce s podobnými materiály do 60 °C bez aviváže a změkčovadel. - Pro dosažení skvělých výsledků čištění doporučujeme vyměnit náhradní návlek každých 6 měsíců.
- Náhradní mycí návlek Vileda Ultramax Care je kompatibilní s mopy Ultramax a Ultramax Turbo a je v hodný pro všechny typy tvrdých podlah.
- Složení: 100% Polyester. Vyrobeno v Itálii.
- Rozměr: 36 × 14 cm. Mycí návlek je použitelný pro hlavice mopů Vileda o rozměrech 34 × 10 cm.
 
Napište nám svůj dotaz
 

Upozornění: Vyplněný text ve formuláři bude zveřejněn na této stránce (kromě e-mailu). Nepište tedy prosím do textu své osobní údaje. Pokud nám chcete napsat soukromou zprávu, napište nám prosím e-mail.

 
 
Rychlý nákup v jediném kroku
Kontaktní údaje

Dodací údaje (všechna pole musíte vyplnit)


  •   Vyberte způsob dopravy
  •   Vyberte způsob platby
Vyberte prosím pobočku pošty, na které si chcete zboží vyzvednout.

Objednávané zboží
Množství Název zboží Cena
Návlek z recyklovaných vláken VILEDA Ultramax Care 173491 241 Kč
Cena dopravy a platby: 0 Kč
Celková cena zboží a dopravy s DPH: 241 Kč