Mop VILEDA SuperMocio Microfibre & Power mop 158455


Momentálně nedostupné
 
 
EAN: 4023103203747
Kód: EMT06432382
 
Poštovné při platbě předem: od 50 Kč (do SR: 3.9 €)
Poštovné na dobírku: od 79 Kč (do SR: 5.5 €)
 
 
 

Robustní, ale flexibilní mop z mikrovláken Vileda SuperMocio Microfibre & Power je super účinný, pokud jde o odolné nečistoty a skvrny. Dlouhé bílé třásně z mikrovláken v kombinaci s červenými dělají z mopu vynikajícího pomocníka, který dokáže odstranit oleje, vlasy, částice i lepivé skvrny.

Součástí mopu není kbelík.

Vlastnosti:

- Červená abrazivní vlákna
Červená abrazivní vlákna jsou speciálně navrženy tak, aby zaručovaly lepší čisticí výkon mopu Vileda SuperMocio. Zachytávají vlasy a další částice, které by normálně zůstaly na vaší podlaze.

- Dlouhá rukojeť
Kovová rukojeť mopu má délku 125 cm a tak zajišťuje komfortní a pohodlní úklid bez namáhaní zad.

- Lze prát v pračce
Hlavici mopu z mikrovlákna lze snadno vyprat. Jednoduše vložte odnímatelnou hlavici do pračky a vyperte na max 60°C, abyste odstranili veškeré zbytky, které zůstávají na čisticích vláknech. Tímto způsobem můžete snadno prodloužit životnost mopu a zachovat jeho hygienické schopnosti.

Jste někdy překvapeni z množství vlasů, které váš mazlíček zanechává po domě? Existují ve vašem domě místa, kde se shromažďují vlasy vaší kočky nebo psa? Jak můžete tohle všechno uklidit?

Mop Vielda SuperMocio Microfibre & Power uklidí po vašich domácích mazlíčcích, po dětech nebo po Vás. Získejte taky tento mop do vaši domácnosti.

Inovativní technologie kombinující bílé třeásně mikrovláken se speciálními červenými třásněmi nabízí nový čisticí výkon. Červená vlákna mopu pomáhají sbírat chloupky a částice, zatímco bílé třásně nasávají tekutiny a odolné nečistoty. Mop lze použit na všechny typy podlah, jako jsou parkety, dlaždice nebo vinylové či dřevěné podlahy. Mikrovlákna také zajistí odstranění až 99% baktérií z podlahy. Tenká mikrovlákna fyzicky perfektně přilnou k povrchu podlahy, kde zachytí nečistoty a více než 99% bakterií a odstraní je pryč bez nutnosti použití chemikálií. Výzkum byl proveden nezávislým a akreditovaným institutem pro mikrobiologii a imunologii.

Mop má dostatečně dlouhou kovovou rukojeť, která Vám zajistí podholný úklid. Přístup k těžko dostupným místům a rohům ve vaší domácnosti je díky speciální hlavici mopu snadnější. Tento design vám pomůže zvládnout uklidit každý kout a Vy už nebudete ručně drhnout nepřístupná místa.

Chcete-li vyčistit hlavici mopu, nastavte pračku na maximálně 60°C a jednoduše hlavici mopu vyperte.
Tento mop lze použít s kbelíkem se ždímacím košem Vileda Supermocio. Zjednodušte si práci a zbavte se starostí s mikrovláknem a výkonným mopem Vileda SuperMocio!

Fotogalerie
Mop VILEDA SuperMocio Microfibre & Power mop 158455 Mop VILEDA SuperMocio Microfibre & Power mop 158455
 
Mop VILEDA SuperMocio Microfibre & Power mop 158455
 
 
Napište nám svůj dotaz
 

Upozornění: Vyplněný text ve formuláři bude zveřejněn na této stránce (kromě e-mailu). Nepište tedy prosím do textu své osobní údaje. Pokud nám chcete napsat soukromou zprávu, napište nám prosím e-mail.