Síťový zdroj 12V/5A (Proxxon 28704)



MICROMOT – Síťové zdroje.Bezpečné napětí pro MICROMOT nízkonapěťové přístroje. Výkon 5 A. V kompaktním krytu z norylu. Elektronická regulace řízená tyristory (elektronická pulsní regulace se zpětnou vazbou) zajišťuje přesné otáčky a vysoký krouticí moment i ve spodním rozsahu otáček. 3 zásuvky na zástrčky MICROMOT. 1 univerzální zásuvka na běžnou banánkovou zástrčku (o 4 mm). Vybaveno tepelnou pojistkou (nedochází k automatickému znovuzapojení připojeného přístroje. Po vychladnutí je nutné odpojit od sítě a znovu zapojit). Otvory na zasunutí stopkových nástrojů se stopkami 2,35 a 3 mm. Sklápěcí odkládací rameno pro přístroj MICROMOT. Udávané hodnoty příkonu ve Wattech u jednotlivých ručních přístrojů jsou vypočítávány dle mezinárodních norem IEC – 745 – 1. Tyto definují příkon stroje (nikoli výkon) při přehřátém motoru, krátce před zablokování vřetene. Hodnoty, které v praxi většinou nevzniknou, nebo pouze krátkodobě. Veškeré námi doporučené síťové zdroje jsou více než vyhovující. Technická data / Specifikace: 220 – 240 V. 5 A – 16 V chodu na prázdno a 12 V v zátěži. Hmotnost 2.000 g. Ochranná izolace třídy 2. Číst dál ...

1 081 Kč (42.7 €) vč. DPH
Momentálně nedostupné
 
 
EAN: 4006274287044
Kód: EMGM732-992
 
Poštovné při platbě předem: od 50 Kč (do SR: 3.9 €)
Poštovné na dobírku: od 79 Kč (do SR: 5.5 €)
 
 
 

MICROMOT – Síťové zdroje.Bezpečné napětí pro MICROMOT nízkonapěťové přístroje.Výkon 5 A.
V kompaktním krytu z norylu.
Elektronická regulace řízená tyristory (elektronická pulsní regulace se zpětnou vazbou) zajišťuje přesné otáčky a vysoký krouticí moment i ve spodním rozsahu otáček.
3 zásuvky na zástrčky MICROMOT.
1 univerzální zásuvka na běžnou banánkovou zástrčku (o 4 mm).
Vybaveno tepelnou pojistkou (nedochází k automatickému znovuzapojení připojeného přístroje.
Po vychladnutí je nutné odpojit od sítě a znovu zapojit).
Otvory na zasunutí stopkových nástrojů se stopkami 2,35 a 3 mm.
Sklápěcí odkládací rameno pro přístroj MICROMOT.Udávané hodnoty příkonu ve Wattech u jednotlivých ručních přístrojů jsou vypočítávány dle mezinárodních norem IEC – 745 – 1.
Tyto definují příkon stroje (nikoli výkon) při přehřátém motoru, krátce před zablokování vřetene.
Hodnoty, které v praxi většinou nevzniknou, nebo pouze krátkodobě.
Veškeré námi doporučené síťové zdroje jsou více než vyhovující.Technická data / Specifikace:220 – 240 V.
5 A – 16 V chodu na prázdno a 12 V v zátěži.
Hmotnost 2.000 g.
Ochranná izolace třídy 2.

 
Napište nám svůj dotaz
 

Upozornění: Vyplněný text ve formuláři bude zveřejněn na této stránce (kromě e-mailu). Nepište tedy prosím do textu své osobní údaje. Pokud nám chcete napsat soukromou zprávu, napište nám prosím e-mail.